MALATYA / YEŞİLYURT - Ali Nahit Bozatlı İlkokulu

Şbt

Okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerini, Dene yap atölyeleri sınavı öncesi, Deneyap atölyelerini tanıtmak, gençlik merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmek amacıyla, Beydağı Gençlik Merkezine ziyaret düzenledik. Mevcut atölye ve etkinlik alanlarını tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda keyifli bir gün geçirdiler.

Şbt

Öğrencilerimizi geleneksel oyunlarla tanıştırmak, yaşamlarının bir parçası haline getirmek için okul bahçemize geleneksel çocuk oyunlarının oynandığı alanlar oluşturduk. çizimlerini yaptık.

Şbt

Okulumuzda dördüncü sınıflara yönelik uygulamış olduğumuz örnek öğrenci projesi kapsamında başarılı olanlara '' Örnek Öğrenci Sertifikalarını'' çok amaçlı salonda yapılan törenle verdik. Proje kapsamında öncelikle örnek davranış göstermek isteyen öğrencilerimizle sözleşme imzaladık. Yakalarına rozet taktık. belirli bir deneme ve gözlem sonrası tahütlerini yerine getiren öğrencilere sertifika verdik.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilerek, dördüncü sınıf öğrencilerince hazırlanan, teknoloji bağımlılığı ile ilgili afişler sanat sokağımızda sergilendi. Büyük beğeni ile gezilen sergimizde ayrıca afişlere puan verilerek en iyi afiş ödüllendirildi.

Ock

Okulumuz bünyesinde oluşturmuş olduğumuz kütüphane, okuma salonu ve yenilenen çok amaçlı salonun açılışını yaptık. törene İlçe müdürümüz Caner GÜLER, Şube Müdürümüz Kemal ALADAĞ, Okul müdürleri, mahalle muhtarı, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ara

Bilşm Sanayii ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak; elektrik elektronik mühendisi Mehmet GÜNDEM tarafından '' Miili ve yerli sanayii hamlesi hakkında sunum yapıldı.

Ara

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri ile Örnek Öğrenci Sözleşmesi İmzaladık. Sözleşme şartlarını yerine getiren öğrencilere '' Örnek Öğrenci Sertifikası'' verilecektir.

Ara

Okulumuzda hayata geçirmiş olduğumuz Beslenmeyi Öğreniyorum projesi kapsamında Ayın Altın Kelebeği etkinliği düzenlendi. Etkinliğin amacı öğrencilerde hijyen kurallarına uymayı kalıcı hale getirmek, cevre bilinci oluşturmak. temiz ve sağlıklı beslenme gerçekleştirmelerini sağlamaktır.

Proje kapsamında kasım ayı denetimleri sonucu her katın biricisi olan sınıflar Kasım ayının altın kelebeği oldular.

Zemin kat: 1/B

1. Kat: 2/A

2. Kat: 4/B

Olarak belirlenmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü vefatının seneyi devriyesinde saygı ile andık. Sınıflar tarafından hazırlanan etkinlikler sunuldu. Şiirler okundu.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda tüm paydaşların katılımı ile coşkulu kutlandı. etkinliklere katılım yüksek oldu.